Steun ons en help Nederland vooruit

Graag lever ik een bijdrage aan de lokale samenleving door mijn kennis, ervaring en expertise van de afgelopen 20 jaar in te zetten voor de publieke zaak, in het algemeen belang van Landsmeer. Ik doe dit vanuit de notie van ‘stewardship’: een actieve bijdrage leveren aan onze dorpen, zodat deze, mooier, gezonder, groener, beter doorgegeven kunnen worden aan volgende generaties.

Ik heb ruime ervaring met werken voor gemeenten, in het bijzonder als strategisch adviseur voor colleges van B&W o.a. bij de gemeenten: Haarlem, Haarlemmermeer, Hillegom. Daarnaast heb ik gewerkt voor veiligheidsregio’s, de landelijke brandweer, een waterleidingbedrijf en de provincie Zuid-Holland. Hierdoor heb ik een brede kennis van uiteenlopende thema’s, als transitie van de jeugdzorg, veiligheid, de Omgevingswet en duurzaamheid. Ik heb bestuurlijke ervaring opgedaan bij een basisschool in Landsmeer, bij een lokale sportvereniging en bij een landelijk museum.

In mijn huidige MBA studie aan Nyenrode onderzoek ik de verschillende maatschappelijk, economische transities vanuit een publiek/privaat perspectief. Deze studie helpt om de huidige veranderingen en vraagstukken waar elke gemeente in Nederland voor staat, in een theoretisch kader te stellen, maar biedt mij ook de gereedschappen en vaardigheden om zelf om te kunnen gaan met een constant veranderende samenleving.

Ik ben zelfstandig ondernemer en woon sinds 2002 in Landsmeer met man en twee kinderen. Na een kort intermezzo in Noord ben ik weer terug in Landsmeer. Verder houd ik van mensen, echt contact en van humor. Dus mocht bovenstaande wat droog overkomen, geen angst. Niets menselijks is mij vreemd. Ik ben benaderbaar en bereikbaar en ik kijk uit naar elke ontmoeting!

Portefeuilles: Economie, Recreatie, Toerisme, Omgevingsvisie, Participatie, Openbare orde en Veiligheid, Veiligheidsregio. Lid rekenkamercommissie