Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 24 mei 2018

In memoriam Nico Boerma

Groningen, 16 november 1938                 Landsmeer, 21 mei 2018

Op 22 mei bereikte ons het droevige nieuws van het overlijden van Nico Boerma, voorzitter van het bestuur van D66 Landsmeer en actief raadslid in de periode 2014-2018, voorheen lid van de commissie grondgebied van de raad en voorzitter van de monumentencommissie.  Zijn ziekte weerhield hem er niet van om tot het allerlaatste moment grote betrokkenheid te blijven tonen voor ontwikkelingen in Landsmeer, met name voor de historie en de monumenten van ons dorp heeft hij zich sterk gemaakt. Nico bezat veel kennis en wist zijn punt altijd goed en rustig, met de nodige humor, naar voren te brengen. Wij missen in hem een bijzonder, gedreven mens en wensen zijn vrouw Truus, kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte in de komende tijd.

Fractie en afdeling D66 Landsmeer